Ard gedeelde items

Wednesday, May 07, 2008

Sharepoint en engineering document management CADAC

Nieuwe versie van Organice 2004 R3

Computable bracht een artikel van de nieuwe versie van Organice. Een op Sharepoint technologie gebasseerde document beheer omgeving toegespitst op de maak industrie.

Cadac Group is reeds talloze jaren actief op het gebied van data management en archivering, met name voor projectmatig werkende bedrijven in de ontwerp- en maakindustrie. Cadac Group maakt hierbij primair gebruik van web technologie van Microsoft, te weten Windows SharePoint Services (WSS).

De Cadac Group brengt een nieuwe versie van Organice 2007 R3 op de markt. Deze release biedt verschillende nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in Organice Explorer en Organice Transmit. Organice is een software suite voor engineering document management en document control, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint.

Met Organice 2007 R3 wordt Organice Explorer, de Windows desktop client die het werken met Microsoft SharePoint sterk verbeterd en ondersteunt het volledig Microsoft Windows Vista Business (32 én 64-bits) en AutoCAD 2009 (32 én 64-bits), dat in maart 2008 door Autodesk is geïntroduceerd. Verder ondersteunt het RealDWG 2009 voor het beheren van DWG files met SharePoint. Autodesks RealDWG zorgt voor integratie met AutoCAD en is volledig compatibel met andere Autodesk-producten. lees verder...